Borzsova -tour.info
VIII. Magayr Konyha Hete

A Kárpátaljai Magyar Turisztikai Tanács szervezésében  2020. február 20-23. között kerül megrendezésre a Magyar Konyha Hete. A rendezvény keretében a résztvevő kárpátaljai éttermek jelentős árengedménnyel kínálják a magyar tradicionális konyha remekeit.  Az előre meghirdetett ételekre „torkos csütörtökön” 50%-os, a többi napon 25%-os kedvezménnyel várják az éttermek a vendégeket.

A rendezvény célja: megőrizni és átadni a  nagyszüleink által ránk hagyott örökséget, megkedveltetni a magyar gasztronómia ízvilágát a vidékünkre érkező vendégekkel. Nem titkolt szándékunk, hogy az akció segítségével egyre több turistát szeretnénk a térségbe csalogatni. A magyar konyha hagyománya Kárpátalja számára olyan kincs, amit a háziasszonyokkal, a turisztikai szolgáltató szférában tevékenykedőkkel összefogva érdemes óvni, népszerűsíteni és megőrizni.

Látogasson el a Beregszászi, az Ungvári, a Munkácsi, a Nagyszőlősi vagy Kárpátalja más járásaiba, vegyen részt egy „izgalmas” gasztronómiai utazáson, próbálja ki a magyar konyha legfinomabb ételeit kedvezményes áron!

A látogatók jutalomsorsoláson  vehetnek részt!

A sorsoláson való részvételhez az étterem nevével ellátott, fogyasztást igazoló csekket legkésőbb 2020. március 20-ig kell eljuttatni a 90200 Beregszász, Timoscsuk M. u. 6. szám alá (Kárpátalai Magyar Turisztikai Tanács) személyesen vagy postai úton.

UberGallery
  • magyarkonyha